top of page

General help

Public·142 members

Коли костюм стає річчю на щодень, а не для особливих подій

У мене все почалося з того, що робота стала більш активною і різноплановою, а одяг у шафі ніби застряг у минулому. Постійно або занадто офіційно, або навпаки щось зовсім просте, що не пасує для зустрічей.

4 Views

Мені дуже відгукується такий підхід, бо я теж довгий час шукала костюми, які не асоціюються лише з офісом або якоюсь подією. Хотілося речей, які реально можна носити часто і комбінувати між собою, а не тримати в шафі “на потім”. З часом я зрозуміла, що все вирішує тканина і крій, бо навіть найгарніший фасон не рятує, якщо в ньому незручно рухатися. Саме тому я зараз орієнтуюся на жіночі костюми від бренду LU, бо там видно, що речі продумані для реального життя. Мені подобається, що є і класичні комплекти, і більш вільні оверсайз варіанти, які не виглядають мішкувато. Окремий плюс — сезонність, бо можна знайти легкі костюми на літо зі спідницею чи шортами, а також тепліші варіанти для міжсезоння. З власного досвіду скажу, що такі комплекти дуже виручають, коли немає часу довго підбирати образ, але хочеться виглядати зібрано. Моя порада — не боятися носити костюм не “як у каталозі”, а розбивати його на частини, поєднувати з простими речами і дивитися, як він вписується у ваш ритм.

Members

bottom of page